ÅPEN DAG PÅ FILMCAMP
13.09.2013

Tirsdag 17.september 1600-2000

Det har vært en svært travel sommer og høst på FilmCamp, og det fortsetter neste år for oss som jobber her. Av flere grunner er FilmCamp stadig i media. Men etter 8 år får vi stadig spørsmål om FilmCamp; om hva vi er og hvordan vi fungerer. Derfor arrangerer vi nå Åpen Dag - for folk flest.

Det er ikke like lett for folk, næringsliv og presse å forstå FilmCamps system og våre ulike ressurser, roller og virkeområder. FilmCamp er "mange ting". Samtidig. Dette er nøkkelen til FilmCamps suksess. Hvordan fungerer dette samspillet mellom "stedet" FilmCamp (studio-fasilitetene, locations, lokalmiljøet, osv.) - og pengene og kompetansen (fond/investeringsmidler og fagmiljø, m.m.). Og hva skjer nå i forbindelse det "nye" Studio FilmCamp? Og hvordan er FilmCamp involvert i Nils Gaups siste storprosjekt; spillefilm-trilogien om Aslak Eira?

Tirsdag ettermiddag, 17. september, inviterer vi til Åpen Dag på FilmCamp. Da vil publikum få høre og se hva "vi har gjort med tidligere Holmen leir", og hva skjer nå og framover. I Studio FilmCamp er det bl.a. full byggevirksomhet til filmen "Glassdukkene" (første spillefilm i Aslak Eira-trilogien). Det bygges Tromsø-interiør; politistasjonen, sykehuset og Aslak Eiras bolig, m.m.

Åpen Dag legges opp med omvisning og korte filmforedrag om noen av filminnspillingene som har vært på FilmCamp. Dessuten får publikum anledning til å møte lokale folk som har deltatt som statister på flere filmer. Noe for deg?
Vi vil også fortelle om mulighetene for jobb og leveranser av varer og tjenester til FilmCamp og de film- og TV-produksjonene vi er med i.

---

Omvisning og filmforedrag

Servering av vafler og kaffe.


Se vedlagte programLast ned mer info her: